Start verhuur appartementen De Dempo in Vlissingen

80 duurzame levensloopbestendige appartementen

Onder de naam De Dempo bouwt l’escaut tachtig sociale huurappartementen. De Dempo ligt in de Scheldewijk. De appartementen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens vanaf 55 jaar zonder inwonende kinderen. Op maandag 1 mei om 20.00 uur start l’escaut met de verhuur van de eerste tien appartementen.

Informatie appartementen

In De Dempo komen 80 huurappartementen. Deze zijn onderverdeeld in acht types met een verschillende woningplattegrond. Het gebouw bestaat uit een vleugel met vijf verdiepingen en een vleugel met vier verdiepingen.

Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een balkon of terras. Ook heeft iedere woning een tweede toilet. Door de ruime raampartijen aan voor- en achterzijde is er sprake van een prettige lichtinval. De appartementen hebben vloerverwarming. In de technische ruimte van het appartement vindt u de wasmachine- en drogeraansluiting en de warmtepomp inclusief buffervat voor de verwarming en bereiding van warm water. Ieder appartement beschikt over een eigen berging on de begane grond van het complex.

Huurprijzen

  • Type A, B, C, D: netto huurprijs € 647,19 exclusief servicekosten € 38,36
  • Type E, G, H: netto huurprijs € 693,60 exclusief servicekosten € 38,36

Interesse?

De appartementen worden verspreid over een aantal weken geadverteerd. De eerste tien appartementen worden vanaf maandag 1 mei om 20.00 uur geadverteerd op zuidwestwonen.nl. Reageren kan dan tot woensdag 3 mei, 19.00 uur. Zorg dat u voor reactie op een woningadvertentie uw inkomensgegevens upload in uw inschrijving.

Meer informatie over De Dempo vindt u op deze pagina.