Werken bij l'escaut

Werken bij l'escaut betekent werken in Vlissingen, een stad die leeft met de zee. Onze ligging in Zeeland is uitnodigend. Wie wil er na werktijd niet neerstrijken op het strand? Onze omgeving kent maatschappelijke uitdagingen. Vlissingen is een havenstad in hart en nieren. Het heeft een rauw karakter, wat past bij mensen die houden van aanpakken, zoals wij. Bij l’escaut heerst een mentaliteit van doen. Doen wat telt.

Maatschappelijke betrokkenheid in Vlissingen

We zorgen voor betaalbaar wonen voor mensen met lagere inkomens. Dat kan iedereen zijn. Starters, gezinnen of ouderen die geen koopwoning of huurwoning in de vrije sector kunnen bemachtigen. Voor deze doelgroep beheren, renoveren en ontwikkelen we duurzame sociale huurwoningen.

We betrekken huurders bij onze toekomstplannen en zetten leefbaarheid centraal. Voor schone, veilige en krachtige wijken. Daarin nemen wij als woningcorporatie het voortouw: wijkbeheerders, verhuurmakelaars, technische dienst en alle andere collega’s. Wij zijn l'escaut, en wij doen wat telt voor Vlissingen. Jij ook?