Start verhuur 20 eengezinswoningen De Touwslagerij in Vlissingen

Op vrijdag 29 september om 20.00 uur start l’escaut met de verhuur van de eerste woningen van het project De Touwslagerij. De Touwslagerij ligt in de Scheldewijk aan De Dempostraat in Vlissingen. l’escaut bouwt hier twintig duurzame eengezinswoningen. De rijwoningen aan De Dempostraat bestaan uit twee blokken van tien woningen.

Informatie woning

Het project bestaat uit twintig woningen. Er zijn drie verschillende types woningen met twee verschillende huurprijzen. Zodra je de woning binnenkomt via de hal, loop je de technische ruimte binnen. Hiernaast is het toilet. Via de woonkamerdeur kom je de woonkamer binnen. Om de hoek is de open keuken. Alle woningen hebben een tuin van ca. 53 m2 met berging aan de achterzijde.

Veertien woningen hebben op de eerste etage drie slaapkamers en een badkamer en een grote zolderruimte op de tweede verdieping. De overige zes woningen hebben drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

De woningen passen bij de uitstraling van de Scheldewijk en zijn duurzaam. Daardoor leveren ze voor toekomstige huurders lagere energielasten een hoog wooncomfort op.  

Huurprijzen (prijspeil 2023)

  • Type A (tussenwoning): netto huurprijs € 693,60
  • Type B (woning met tuitgevel): netto huurprijs € 808,06
  • Type C (hoekwoning): netto huurprijs € 808,06

Let op: de bijdrage voor het onderhoud van het gemeenschappelijke achterterrein is nog niet bekend. Deze wordt t.z.t. toegevoegd als servicekosten. Je moet hierbij rekening houden met een bedrag tussen de €5 en €15 per maand.

In de verhuurbrochure vind je meer informatie over het project, de plattegronden per type en de bijbehorende huurprijs en kenmerken.

Nieuwbouw door Fijn Wonen

Fijn Wonen gaat de woningen voor l’escaut conceptueel bouwen. Conceptueel bouwen betekent dat we een bestaand woningconcept op de markt inkopen, in plaats van zelf ontwikkelen. De woningen worden in een woningfabriek geproduceerd.

Interesse?

De woningen worden verspreid geadverteerd tussen vrijdag 29 september 20.00 uur en woensdag 11 oktober 19.00 uur. De eerste woningen komen vanaf vrijdag 29 september om 20.00 uur op zuidwestwonen.nl. Reageren kan dan tot 2 oktober. Zorg dat je voor reactie op een woningadvertentie jouw inkomensgegevens upload in je inschrijving.

Meer informatie over De Touwslagerij vind je op deze pagina.