Bouw Ravesteynplein en De Hofjes volop bezig

In 2020 begonnen we met de bouw van 54 eengezinswoningen en 54 appartementen op het Ravesteynplein. Ook in de Scheldewijk begonnen we met de bouw van 24 woningen, onder de naam De Hofjes. Op beide locaties is de bouw volop bezig.

De Hofjes

De bouw van de woningen verloopt voorspoedig. Alle 24 woningen zijn inmiddels verhuurd. We leveren de woningen in juli 2021 op. De huizen liggen aan de noordkant van de Scheldewijk, tussen de Verlengde Singel en de Paul Krugerstraat. De Hofjes worden autovrij, energieneutraal en gasloos. Meer weten over De Hofjes? Bekijk de projectpagina

De Hofjes in januari 2021

Ravesteynplein

De bouw van het Ravesteynplein is volop bezig. De vorderingen zijn duidelijk zichtbaar. De fundering is inmiddels bijna klaar. Het plein wordt opgebouwd met een binnen- en een buitenring. De appartementen hebben een gezamenlijke binnentuin. De sfeer van toen, maar wel met duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst. We leveren de woningen in fases op. De eerste woningen aan het Ravesteynplein zijn eind 2021 al gereed, de laatste appartementen aan de Arbeidstraat zijn medio 2022 gereed. De verhuur start al in april van dit jaar. Meer weten over het Ravesteynplein? Bekijk de projectpagina.

Het Ravesteynplein in februari 2021