Afscheid van Jan Leo van Deemter: Samen bouwen aan een betrokken buurt!

27 juni namen we na 6 jaar afscheid van onze directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter. Jan Leo staat bekend als een man van verbinding, ontmoeting en samenwerken. Daarom koos hij voor een informeel afscheid dat deze waarden weerspiegelt. Tijdens het afscheid werkten we samen aan de Social Sofa.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te laten zien schenkt l'escaut deze prachtige Social Sofa aan de bewoners van de Scheldewijk en het nieuwbouwproject De Admiraliteit. Deze bank symboliseert waar Jan Leo voor staat: verbinding en samenwerking in de buurt.

Deze bank wordt straks geplaatst bij het nieuwbouwproject De Admiraliteit.

Met de bouw van 200 sociale huurwoningen voor diverse doelgroepen levert l’escaut een grote bijdrage aan de groene en vriendelijke nieuwe wijk in Vlissingen, stad aan zee.

Verbinding
De bank zorgt voor verbinding met de buren. Het is een plek om uit te rusten, elkaar te ontmoeten, gesprekken te voeren en de wijk op te vrolijken.

Samenwerken
Samen met collega’s en relaties versierden we al een deel van de bank met mozaïek. De toekomstige bewoners van de Admiraliteit maken de bank straks verder af, waarbij we steen voor steen de verbinding leggen.

Bedankt, Jan Leo, voor je jarenlange inzet en het bouwen aan een betrokken en samenredzame buurt. We wensen je veel geluk in je volgend avontuur!

Foto's: Origin Marketing