Onze dienstverlening tijdens de lockdown

Vanaf zondag 19 december zijn de coronamaatregelen weer verder aangescherpt. Tot en met vrijdag 14 januari is Nederland in lockdown. l’escaut volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM. Veiligheid voor onze huurders en voor onze medewerkers staat voorop. We blijven voor je klaarstaan, al is dat soms net iets anders dan normaal, of duurt het misschien langer. 

l’escaut hecht veel waarde aan de basisregels: was je handen, houd afstand, ventileer. Onze medewerkers die vaak klantcontact hebben, doen regelmatig een zelftest. Ook doen we in onze dienstverlening veel digitaal, en werken veel collega’s vanuit huis. 

Reparatie en onderhoud

Onze vakmannen en aannemers werken volgens de richtlijnen van het protocol 'Samen veilig doorwerken'.  We vragen onze klanten de ruimte van tevoren en tijdens het werk te ventileren en 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers.

Kantoor op afspraak geopend

De balie op ons kantoor aan de Hermesweg is voorlopig tot en met 14 januari alléén op afspraak open. Er mogen maximaal twee bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. In deze ruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.

Klachten?

Heb je een afspraak met één van onze medewerkers en heb je corona-gerelateerde klachten? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.