Gouwe Tuynfeest was een geslaagde middag

Afgelopen donderdag 7 september heeft een aantal collega’s zich ingezet om de bewoners van het woonzorgcomplex de Gouwe Tuyn een leuke middag te bezorgen. Collega’s leverden zo niet alleen een bijdrage aan één van de doelstellingen, de middag leverde ook 'gouwe' herinneringen op bij de bewoners.

Het Gouwe Tuynfeest ging rond 13.30 uur van start met een opkomst van meer dan 50 huurders. De feestelijke middag vond plaats in de recreatieruimte ’t Gouwe Geultje.  We heetten de bewoners welkom met een lekkere bak koffie en een Zeeuwse bolus en zo is de middag van start gegaan. Naast de gezelligheid onderling was er ook een live optreden van Maurice Groeneweg die de voetjes van de vloer heeft gekregen. Na de vele polonaises hebben de bewoners nog genoten van pannenkoeken en soep en zijn ze met een voldaan gevoel naar huis gegaan.

Bewoners met elkaar verbinden

Een van de doelstellingen van l’escaut voor dit jaar is dat minimaal 75% van het personeel een dagdeel besteedt aan activiteiten die bijdragen aan een betrokken buurt. Deze actie is hiervan een goed voorbeeld. De reacties van de bewoners waren heel positief. Ze vonden het een geslaagde middag, goed verzorgd met mooie muziek en voldoende eten en drinken. Samen streven we naar een woonomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en verzorgd voelt.