Buurtteams Vlissingen: het aanspreekpunt in de buurt

Buurtteams Vlissingen is hét aanspreekpunt in de buurt voor inwoners van de gemeente Vlissingen. Je kunt er onder andere terecht voor vragen over opvoeden en opgroeien, ondersteuning en gezondheid, geldzaken en meedoen in jouw buurt.

De buurtteammedewerkers staan klaar om je te helpen, mee te denken met jouw vraag en om samen de juiste oplossing te vinden. De hulp van Buurtteams Vlissingen is altijd gratis. Buurtteams Vlissingen werkt samen met vrijwilligers(organisaties), huisartsenpraktijken, woningcorporaties, sportverenigingen, onderwijsinstellingen en verzorgingscentra.

Inloopspreekuren

Wekelijks heeft Buurtteams Vlissingen diverse inloopspreekuren in de ZB Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7 in Vlissingen. Inwoners kunnen tijdens deze inloopspreekuren met vragen terecht bij de buurtteammedewerkers. Voor deze inloopspreekuren hoef je vooraf geen afspraak te maken.

Je kunt terecht op:

  • iedere dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur;
  • iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur (met name voor anderstaligen);
  • iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Contact opnemen

Wil je meer weten over Buurtteams Vlissingen? Kijk dan op www.buurtteamsvlissingen.nl. Of neem contact op via e-mail algemeen@buurtteamsvlissingen.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via (0118) 72 39 00.

Wil je contact opnemen met één van de locaties?