Buurtteams Vlissingen: het aanspreekpunt in de buurt

Buurtteams Vlissingen is hét aanspreekpunt in de buurt voor inwoners van de gemeente Vlissingen. Je kunt er onder andere terecht voor vragen over opvoeden en opgroeien, ondersteuning en gezondheid, geldzaken en meedoen in jouw buurt.

De buurtteammedewerkers staan klaar om je te helpen, mee te denken met jouw vraag en om samen de juiste oplossing te vinden. De hulp van Buurtteams Vlissingen is altijd gratis. Buurtteams Vlissingen werkt samen met vrijwilligers(organisaties), huisartsenpraktijken, woningcorporaties, sportverenigingen, onderwijsinstellingen en verzorgingscentra.

Inloopspreekuren

Wekelijks heeft Buurtteams Vlissingen op diverse locaties en tijdstippen inloopspreekuren. Inwoners kunnen tijdens deze inloopspreekuren met vragen terecht bij de buurtteammedewerkers. Voor deze inloopspreekuren hoef je vooraf geen afspraak te maken. Bekijk hier meer informatie over de inloopspreekuren. 

Contact opnemen

Wil je meer weten over Buurtteams Vlissingen? Kijk dan op www.buurtteamsvlissingen.nl. Of neem contact op via e-mail algemeen@buurtteamsvlissingen.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via (0118) 72 39 00.

Wil je contact opnemen met één van de locaties?