Even voorstellen: nieuwe wijkconsulenten Eileen en Jolanda

Sinds kort zijn er twee nieuwe gezichten bij team Wijkbeheer. Wijkconsulenten Eileen en Jolanda stellen zich graag voor!   

Eileen is 32 jaar en woonachtig in Middelburg. ‘Per 21 november ben ik gestart als wijkconsulente bij l’escaut,’ vertelt ze. ‘Ik zal mij vooral focussen op de wijken Paauwenburg en Groot-Lammerenburg. Onder Groot-Lammerenburg vallen de buurten Westerzicht, Bossenburg en Papegaaienburg. Als wijkconsulente houd ik mij bezig met de leefbaarheid binnen de wijken, het opzetten, uitvoeren en actualiseren van buurtplannen, het opzetten van klantpanels en ben ik betrokken bij relevante projectteams, zoals sloop, renovatie en nieuwbouw. Ook zal ik overlastzaken beoordelen en afhandelen.   

Samen met jullie als huurders wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid en vitaliteit van de buurten en wijken. De komende weken zal ik regelmatig te vinden zijn in bovenstaande wijken zodat ik de wijken en huurders leer kennen. Als je vragen, ideeën, suggesties en of opmerkingen hebt, kun je mij altijd aanspreken en zal ik kijken wat ik kan betekenen. Ook kun je altijd contact opnemen met l’escaut via de telefoon of online. Mocht het een vraag zijn die betrekking heeft op team wijkbeheer, dan zal deze door mij of mijn collega’s vanzelf in behandeling worden genomen. Ik hoop je snel een keer te ontmoeten!’  

Jolanda van Koeveringe is per 28 november 2022 begonnen als wijkconsulent bij l’escaut. ‘Daarvoor heb ik lange tijd, sinds 2008, als ZZP’er gewerkt in opdracht van woningcorporaties,’ vertelt Jolanda. ‘Voornamelijk in de regio's Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Ik heb altijd een sociale rol gehad op het gebied van overlast, leefbaarheid en projecten. Dat vind ik ook echt het leukst. Verder vind ik het erg leuk om weer in een vast team te gaan werken en dichtbij huis. Ik woon in Goes samen met mijn partner, dus niet al te ver weg.   

Ik ga graag het gesprek aan met de huurders om te kijken wat ik voor ze kan betekenen. Uiteraard kun je niet alles oplossen en zijn er grenzen, maar belangrijk is het om naar de mogelijkheden te kijken. Dit doe ik in de samenwerking met de collega’s en de externe samenwerkingspartners. In de loop der jaren heb ik gemerkt dat er steeds meer mensen in de problemen komen en de maatschappij voor veel mensen erg ingewikkeld is geworden. Dat is ook begrijpelijk gezien alles wat er speelt.’  

 

Wil je meer weten over de wijkteams? Bekijk dan deze pagina.