Een hartverwarmend feest in de Dr. Ottestraat

Afgelopen donderdag 2 november heeft l’escaut zich ingezet om de bewoners van het woonzorgcomplex in de Dr. Ottestraat een leuke Hollandse middag te bezorgen. Terwijl herfststorm Ciarán over Vlissingen trok, was het binnen in de recreatiezaal gezellig warm. Collega’s leverden zo niet alleen een bijdrage aan één van de doelstellingen, de middag bracht vooral ook veel plezier en mooie ontmoetingen.

Het feest ging rond 13.30 uur van start met koffie en een lekkere bolus. Daarna lanceerden we een ouderwetse bingo met leuke prijzen. Het optreden van Maurice Groeneweg, die eerder ook optrad bij het Gouwe Tuynfeest, bracht sfeer en gezelligheid. Er werd meegedanst en meegezongen. De middag werd afgesloten met een lekkere stamppot. Iedereen was heel enthousiast, zowel de bewoners als de collega’s. Het is leuk om op deze manier met elkaar in contact te komen, te genieten, te luisteren naar elkaar en plezier te maken.

Bewoners met elkaar verbinden

Een van de doelen die l'escaut dit jaar stelt, is dat minstens 75% van het personeel een deel van hun dag besteedt aan activiteiten die bijdragen aan een betrokken buurt. Deze actie is daar een goed voorbeeld van. Samen werken we eraan om een woonomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en verzorgd voelt.