Bouw Ravesteynplein: een update

De bouw van het Ravesteynplein schiet goed op. De Kok Bouwgroep is inmiddels gestart met de afbouwwerkzaamheden in de woningen. In deze fase worden de woningen wind- en waterdicht gemaakt. Ook plaatst De Kok Bouwgroep de binnenwanden, keukens, badkamers en werken ze de gehele woning netjes af. Alle woningen en appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Kijk- en meetmiddag

Eind november worden krijgen de eerste bewoners de sleutels van hun nieuwe woning. Een aantal weken daarvoor worden zij uitgenodigd voor een kijk- en meetmiddag. Tijdens deze middag kunnen de nieuwe bewoners hun nieuwe woning bekijken en alvast wat zaken opmeten zoals gordijnen en vloeren. Ook kunnen de nieuwe bewoners alvast kennismaken met hun buren.

Raad van commissarissen op bezoek

De raad van commissarissen (rvc) van l'escaut bracht op 8 september een bezoek aan de bouwplaats Ravesteynplein. De raad van commissarissen (rvc) houdt toezicht op het bestuur van l’escaut. En kijkt mee met keuzes, doelstellingen en prestaties van l’escaut op verschillende terreinen. De raad kreeg een toelichting over de nieuwbouw en de verhuur van de verschillende soorten woningen. De raad was onder de indruk van de diversiteit, ruimte en het proces.

Bekijk hieronder foto's van het bezoek van de rvc en foto's van de voortgang van de bouw. Meer weten? Bekijk ook de projectpagina