28 september en 1 oktober: ‘Panoramabuurt Energiedagen’!

Panoramabuurt aardgasvrij
28 september en 1 oktober: ‘Panoramabuurt Energiedagen’!

Vlissingen is op weg naar aardgasvrij wonen. Deze grote verandering gebeurt niet van vandaag op morgen. Dat doen we stap voor stap, wijk voor wijk. In een gedeelte van het Middengebied van Vlissingen, rond de Hercules Segherslaan en een gedeelte van de Bloemenbuurt (projectnaam Panoramabuurt), werken we aan een aardgasvrije toekomst. Dat doen we met vier miljoen euro extra geld van het Rijk.

Informatie en activiteiten
Wat is er voor nodig om aardgasvrij te wonen? Tijdens de ‘Panoramabuurt Energiedagen’ informeren wij u over duurzaam leven, grote en kleine energiebesparende maatregelen en beschikbare subsidies. Deskundigen en medewerkers van de gemeente Vlissingen en l’escaut zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Een springkussen, sport en spel voor de kinderen staat klaar!

Wanneer, waar en wat
Woensdag 28 september van 14.00 tot 17.00 uur: de kantine van voetbalvereniging GPC Vlissingen, Bosweg 7 (let op: gewijzigde locatie)
Zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 16.00 uur: op het grasveld bij de Bloemenlaan

We organiseren alle activiteiten buiten. De ‘Panoramabuurt Energiedagen’ zijn gratis, informatief en vrijblijvend.

Aanmelden is niet nodig
Beide dagen zijn vooral bedoeld voor de bewoners van de Panoramabuurt, maar iedereen is welkom. Het is niet nodig om u aan te melden. Heeft u interesse, wilt u meer weten over aardgasvrij wonen of heeft u vragen? Kom dan gerust langs!