Sleuteluitgifte

Veel gevraagd over Sleuteluitgifte

Ik heb een afspraak voor de sleuteluitgifte van mijn nieuwe woning. Wat gebeurt er bij deze afspraak?

Gemiddeld duurt de sleuteluitgifte van je woning een uur. Tijdens deze afspraak nemen wij het contract met je door, betaal je de eerste verhuurnota en noteren wij de opleverstaat van de woning. Natuurlijk leiden wij je ook rond door de woning en heb je de gelegenheid om vragen te stellen over je aanstande verhuizing en onze dienstverlening.

Hoeveel sets aan sleutels ontvang ik bij de sleuteluitgifte van mijn nieuwe woning?

Je ontvangt van ieder slot op de buitendeuren minimaal drie sleutels. Voor binnendeuren krijg je een sleutel per deur. Is er sprake van een afgesloten portiek? Dan ontvang je hier ook 3 (eletronische) sleutels van.

Ik heb een afspraak voor de sleuteluitgifte van mijn nieuwe woning. Hoe lang duurt deze afspraak?

Gemiddeld duurt de sleutel uitgifte van je woning een uur. Tijdens deze afspraak nemen wij het contract met je door, betaal je de eerste verhuurnota en noteren wij de opleverstaat van de woning. Natuurlijk leiden wij je ook rond door de woning en heb je de gelegenheid om vragen te stellen over je aanstaande verhuizing en onze dienstverlening.

Ik kan zelf niet aanwezig zijn bij de sleuteluitgifte van mijn nieuwe woning. Mag iemand anders namens mij aanwezig zijn?

De sleuteluitgifte mag eventueel door een gemachtigde worden gedaan. Let wel op dat alleen de contractant(en) de huurovereenkomst mogen ondertekenen. Neem in deze gevallen altijd contact op met onze afdeling verhuur. Wellicht is het mogelijk om het contract op een eerder tijdstip te ondertekenen.

Ik wil de afspraak voor de sleuteluitgifte van mijn nieuwe woning verplaatsen. Hoe regel ik dat?

Hiervoor kun je contact opnemen met de verhuurmakelaars.

Wij gaan samenwonen. Moeten we allebei aanwezig zijn bij de sleuteluitgifte?

Beide contractanten moeten de huurovereenkomst tekenen en dus bij deze ondertekening aanwezig zijn. De sleuteluitgifte vindt direct plaats na de contractondertekening.

Wat moet ik meenemen naar de afspraak voor de sleuteluitgifte?

Bij de sleuteluitgifte moet je in ieder geval je legitimatiebewijs meenemen, zodat wij kunnen vaststellen dat de huurovereenkomst door de juiste persoon wordt getekend. Daarnaast moet je op dit moment de eerste verhuurnota betalen. Dit kan alleen per pin.