Inschrijving samenvoegen

Veel gevraagd over Inschrijving samenvoegen

Ik sta alleen ingeschreven als woningzoekende op Zuidwestwonen en wil mijn partner toevoegen aan mijn inschrijving. Hoe regel ik dat?

Wil je samen met een partner een woning gaan zoeken en ben je alleen ingeschreven bij www.zuidwestwonen.nl? Dan kun je jouw partner zelf toevoegen aan je inschrijving als mede-aanvrager. Dit doet je via 'Mijn Overzicht- Persoonlijke gegevens'. Bij 'Aanvrager 2' vul je de gegevens in en voeg je documenten toe. Je betaalt geen (extra) inschrijfkosten.

Wij staan los van elkaar ingeschreven als woningzoekenden op Zuidwestwonen maar willen onze inschrijving samenvoegen. Kan dat?

Het is mogelijk om de inschrijving op www.zuidwestwonen.nl samen te voegen. Stuur www.zuidwestwonen.nl (per e-mail) een samenvoegverzoek. Hierin vermeld je jullie beide inschrijfnummers. Stuur www.zuidwestwonen.nl een kopie van jullie legitimatiebewijzen. Bij het samenvoegen van twee inschrijvingsdata telt de langste inschrijfduur bij het reageren op woningen. De persoon die wordt toegevoegd, behoudt zijn oorspronkelijke inschrijfdatum.