Inschrijving inloggen

Veel gevraagd over Inschrijving inloggen

Ik wil graag inloggen op Zuidwestwonen, maar ik weet mijn gebruikersnaam niet meer. Hoe vraag ik die opnieuw aan?

Dit kan via www.zuidwestwonen.nl.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten van Zuidwestwonen. Hoe vraag ik die opnieuw aan?

Dit kan via www.zuidwestwonen.nl.

Hoe krijg ik een gebruikersnaam en wachtwoord van l'escaut woonservice als ik mij inschrijf op 'Mijn l'escaut?

De gebruikersnaam en het wachtwoord kies je zelf bij het inschrijven.

Het lukt mij niet om in te loggen op Zuidwestwonen. Hoe los ik dit op?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je niet kunt inloggen. Neem hierover contact op met Zuidestwonen.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord op Zuidwestwonen?

Het wachtwoord kun je wijzigen in 'Mijn account'. Log hiervoor in op www.zuidwestwonen.nl.

Wat is een blokkade bij mijn inschrijving op Zuidwestwonen?

Een blokkade houdt in dat je 1 maand niet kunt reageren op het woning aanbod. Een blokkade kan op 3 manieren ontstaan:

• Je komt niet naar een bezichtiging van een groepsaanbieiding.
  • Je reageert niet meer naar aanleiding van een definitieve toewijzing van een woning.
  • Je accepteerd een woning, maar weigert deze later nog.