Parkeerplaatsen en garages

Veel gevraagd over Parkeerplaatsen en garages

Hoe kan ik reageren op een garage of parkeerplaats op Zuidwestwonen?

Algemeen

Je kunt deze vinden op de site van www.zuidwestwonen.nl onder het kopje 'Parkeren/berging'. Als je je inschrijft om een garage, berging of parkeerplaats te kunnen huren, moet je hierbij de volgende documenten uploaden:

  • Drie recente loonstroken en/of uitkeringsspecificatie.

Bieden jullie ook parkeerplaatsen te huur aan?

Algemeen

Ja, je kunt deze vinden op de site van Zuidwestwonen: www.zuidwestwonen.nl onder het kopje 'Parkeren/berging'. Let op: huurders van het complex waar de garage bij hoort, kunnen voorrang krijgen. Dit verschilt per corporatie, het staat aangegeven in de advertentie.

Bieden jullie ook garages te huur aan?

Algemeen

Ja, je kunt deze vinden op de site van Zuidwestwonen: www.zuidwestwonen.nl onder het kopje 'Parkeren/berging'. Let op: huurders van het complex waar de garage bij hoort, kunnen voorrang krijgen. Dit verschilt per corporatie. Het staat aangegeven in de advertentie.

Ik ben huurder. Heb ik voorrgang bij het huren van een parkeerplaats of garage?

Algemeen

Bij het toewijzen van een garage of parkeerplaats hebben huurders uit het betreffende complex voorrang op die ergens anders wonen. Mocht er niemand van het desbetreffende complex gereageerd hebben, dan hebben andere huurders van l'escaut voorrang. Zijn er geen reacties van huurders van l'escaut, dan zal deze toegewezen worden aan niet-huurders van l'escaut.

Mag ik een garage gebruiken als bedrijfsruimte?

Algemeen

Nee, dat mag niet. Je mag de garage alleen gebruiken voor het stallen van een voertuig en voor opslag (niet voor een bedrijf).

Ik heb een aanbod voor een garage of parkeerruimte ontvangen, wanneer krijg ik de sleutels?

Algemeen

Voor meer informatie kun je een terugbelverzoek achterlaten bij Team Verhuur via het contactformulier.

Kan ik via jullie een invalideparkeerplaats krijgen?

Algemeen

Neem contact op met l'escaut via het contactformulier.