Rioolverzekering

Veel gevraagd over Rioolverzekering

Hoe kan ik problemen zoals een verstopping in mijn riool melden?

Algemeen

Wie bij l'escaut een woning huurt, is automatisch verzekerd voor verstoppingen aan het riool. Je betaalt op het moment van verstopping dus niets. Een verstopping kun je direct melden bij Lacor Riooltechniek (24 uur service): 0113 - 381 133.

Ben ik verplicht om een rioolverzekering af te sluiten?

Algemeen

Je hoeft geen rioleringsverzekering af te sluiten. Het leidingwerk van je woning is verzekerd via l'escaut. Hiervoor betaal je maandelijks een bedrag via je servicekosten. Dit is zo geregeld voor al onze woningen en is niet op te zeggen door de huurder.

Waar ben ik precies voor verzekerd als ik een rioolverzekering afsluit?

Algemeen

Wie bij l'escaut een woning huurt, is automatisch verzekerd voor verstoppingen aan het riool. Je betaalt op het moment van verstopping dus niets. Een verstopping kun je direct melden bij Lacor Riooltechniek (24 uur service) 0113 - 381 133.

Wat betaal ik voor een rioolverzekering?

Algemeen

De rioleringsverzekering is opgenomen in je servicekosten. Het bedrag wat wij hiervoor in rekening brengen, vind je terug in je huurovereenkomst of in de aanzeggingsbrief van je jaarlijkse huurverhoging. Via 'Mijn l'escaut' kun je de hoogte van je rioleringsverzekering terugvinden in je Huurspecificatie onder het kopje 'Mijn contracten'.

Kan ik mijn rioolverzekering opzeggen?

Algemeen

Nee, de rioleringverzekering zit standaard opgenomen in je servicekosten en is niet door jezelf op te zeggen.

Kan ik een rioolverzekering afsluiten bij jullie?

Algemeen

In je servicekosten is standaard een bedrag opgenomen voor een rioleringsverzekering. Je hoeft deze daarom niet zelf af te sluiten.

Ik heb problemen met mijn riool maar ik heb geen rioolverzekering afgesloten. Wat nu?

Algemeen

In je servicekosten zit standaard een bedrag opgenomen voor een rioleringsverzekering. Je hoeft deze daarom niet zelf af te sluiten. Een verstopping kun je direct melden bij Lacor Riooltechniek (24 uur service) 0113 - 381 133.