Van Raaltestraat

Over het project

In een appartementencomplex in de Van Raaltestraat voert een aannemer, in opdracht van l’escaut woonservice, diverse bouwkundige werkzaamheden uit. We verstevigen de staalconstructie van het complex. Daarmee zorgen we ervoor dat de flats ook in de toekomst veilig en prettig bewoonbaar blijven.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 1 november tot 10 december 2021.

De werkzaamheden

De eerste week bereiden we de werkzaamheden voor. We richten de bouwplaats in, plaatsen keten en containers en brengen nieuwe bewegwijzering aan. We werken steeds in het gedeelte bij de liften. We starten op de eerste etage en schuiven steeds een etage naar boven op. Per etage zijn we ongeveer twee weken aan het werk. Op de 10e en 11e etage vinden geen werkzaamheden plaats.

De aannemer

Bouwbedrijf Joziasse voert de werkzaamheden uit. Las- en constructiebedrijf J. van Belzen verzorgt de staalconstructies.

Overlast

De werkzaamheden veroorzaken geluidoverlast en stof. De aannemer en l’escaut doen er alles aan om de overlast te beperken, maar kan niet voorkomen dat de bewoners van de flats hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Meer weten?

Tijdens de werkzaamheden houden wij de bewoners via een nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang van het werk. Je leest deze nieuwsbrieven aan de rechterkant van deze pagina. Ook vind je hier de bewonersbrieven terug.

Vragen?

Heb je vragen? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via vanraaltestraat@lescaut.nl. Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op (0118) 42 23 00. Vraag dan naar projectleider Jan de Visser of wijkbeheerder Meri Berndes. 

Je kunt ook contact opnemen met de voorzitter van de bewonerscommissie, Christine Boot, bereikbaar op telefoonnummer 06 10 32 93 63.