Vlissingen op weg naar aardgasvrij

Eind oktober 2021 deed de gemeente Vlissingen een aanvraag voor een rijksbijdrage van 4 miljoen euro om ruim 600 woningen in het Middengebied aardgasvrij of aardgasvrij-klaar te maken. Deze aanvraag is toegekend! Het gaat om ruim 500 huurwoningen van l’escaut en ruim 100 woningen van particuliere eigenaren. Gemeente Vlissingen en l’escaut werken nauw samen in dit project. Dit project sluit goed aan op onze plannen voor het verduurzamen van al onze 6.000 woningen. Ons doel is een CO2-neutrale woningvoorraad in 2050. Wil je meer weten over dit project? Bekijk dan de projectpagina

Regel jouw huurderszaken online

Op Mijn l’escaut regel je als huurder eenvoudig zelf allerlei zaken. Veilig, gemakkelijk en snel op een moment dat het jou uitkomt. Het klantportaal ‘Mijn l’escaut’ maakten we stapsgewijs toegankelijk voor al onze huurders. Alle huurders hebben inmiddels een activatiecode ontvangen.  

Heb je nog geen account aangemaakt? Ga dan naar mijn.lescaut.nl en activeer jouw account. Dit doe je met de activatiecode die je van ons ontvangen hebt. Geen activatiecode ontvangen? Vraag deze dan aan via activatiecode aanvragen.